Dramatik på Berns.

I lördags var jag ute med ett helt tjejgäng, sånt där som jag inte gör så ofta längre. Först var vi hemma hos Hanna, en gammal vän från Rom-tiden, och drack vin. Sedan bar det av mot Berns.

Att komma in på Berns var jätteobehagligt, det stod en tjock mur av demonstranter kring ingången. Tydligen har tre städare på Berns blivit avskedade utan att någon anledning har uppgetts. Det uppstod lite förrvirring, vi kände oss lite osäkra på hur vi skulle bete oss. En av oss sympatiserade så starkt med demonstranterna att hon gick hem. Vi andra lät oss forslas in av poliser och väktare. Jag kände mig till en början som en mycket dålig människa, men kom sedan över det och hade jätteroligt.  Allt är så stort och fint inne på Berns! Jag och Lena drack Mojitos för 147 kr styck. Mums! Klockan två blev klockan plötsligt tre och det stängde. Nu är det sommartid!


På söndagen var jag tvungen att jobba. Sen tittade jag och Rikard på en film som hette Traitor. Den var i ärlighetens namn ganska tråkig. Rikard tyckte att den var intressant.

Imorgon ska jag ansöka om kinesiskt visum. Ikväll är det måndagsöl!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0